SFO : Street Fighter Online

Go Back   SFO : Street Fighter Online > Street Fighter Online > Members Help Center

SFO : Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
old windows versions Iplay2win RaNdOm iNsAnItY 17 04-20-2009 01:01 PM
Windows 7 system4 General 14 07-29-2008 09:39 PM
Windows XP SP3 (-ObNoXiOuS-1-) General 4 05-10-2008 01:23 PM
Windows 98 music. Wolfeh Links 0 03-23-2008 08:42 PM
Windows XP DrunkenMasta General 6 03-01-2008 04:34 PM

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-19-2012, 01:10 PM   #1
-Elite_Ken-
EVIP
 
-Elite_Ken-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: am a live?
Age: 26
Posts: 1,504
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 74
Rep Power: 4329
-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough
Default Windows XP/7

[ This has nothing to do with SFO ]

So my Home PC is kinda old and is a Windows XP.

and runs super duper slow.

Is it possible to install windows 7 on it?

I wanted to re-install windows XP or 7 on it....but I don't have either disc...is there a way to reset it completely to manufactured status?
__________________
-Elite_Ken- is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 01:38 PM   #2
donkios
VIP
 
donkios's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Charlotte. NC
Age: 23
Posts: 2,792
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 170
Rep Power: 5027
donkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura about
Default Re: Windows XP/7

I think you need Vista to upgrade to 7

& I believe you hit f10 at the loading screen if you want to reset the pc. Not sure if you'd need the discs or not though
__________________


--------------------------------------------------------

donkios is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 01:52 PM   #3
-Elite_Ken-
EVIP
 
-Elite_Ken-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: am a live?
Age: 26
Posts: 1,504
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 74
Rep Power: 4329
-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough
Default Re: Windows XP/7

The PC was brought around '03 - '04 I dont think F10 settings work on it.
__________________
-Elite_Ken- is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 02:14 PM   #4
donkios
VIP
 
donkios's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Charlotte. NC
Age: 23
Posts: 2,792
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 170
Rep Power: 5027
donkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura about
Default Re: Windows XP/7

It doesn't matter when it was bought, if it has XP you should be able to access it from F10 or F8, I don't remember which one it is
__________________


--------------------------------------------------------

donkios is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 02:32 PM   #5
blockattack
 
blockattack's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Louisiana
Age: 30
Posts: 10,553
Tournaments Joined: 3
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 1178
Rep Power: 7134
blockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to allblockattack is a name known to all
Visit blockattack's Facebook Visit blockattack's Twitter Visit blockattack's YouTube
Default Re: Windows XP/7

Its possible to have windows vista/7 installed.. but with your hardware.. Might be a bad idea.
You have XP now? You should be able to reset the PC with the f10 key at first boot.

If not, there are always ways to install what you want.
__________________
Click Here to Vote for the Zangief Dream Goal.

Need to contact blocky?
blockattack@streetfighteronline.com


blockattack is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 02:57 PM   #6
flamesz
VIP
 
flamesz's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Brooklyn,newyork
Age: 25
Posts: 1,707
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 0
Rep Power: 3607
flamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura aboutflamesz has a spectacular aura about
Default Re: Windows XP/7

well can your pc/desktop pass the requirment to able to use windows seven
friend once told me if your system is 4 years back then just forget about it
do you still have the start up disk?
that way you can flush out the pc and make it feel like new even thou it not
__________________

this was made my west thanks man i am mr.juggy
<ITheIGreenIGuysI>
^ In respect to ug.
Achievement
EliteVIP
C.O.W first place winner
V.I.P 1st place winner
NWOTA4 2nd place winner
2xtimes bunny event winner
L.B.N.F 3rd place winner
FreedomFighter winner
XB champion

[ Signature Too Long\Big. Decrease Size . Do not remove this reminder till you do - YoureGonnaLuvMe ]
flamesz is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 03:41 PM   #7
(AK)
Banned
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, Ontario
Age: 32
Posts: 427
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 0
Rep Power: 0
(AK) is an unknown quantity at this point(AK) is an unknown quantity at this point(AK) is an unknown quantity at this point(AK) is an unknown quantity at this point(AK) is an unknown quantity at this point(AK) is an unknown quantity at this point
Visit (AK)'s Facebook Visit (AK)'s YouTube
Default Re: Windows XP/7

To stay on topic here:

ELite ken: which ever works better for ya, go for IT. Windows XP or Windows 7

Or you can always install Windows Vista, because I have it 2 on my laptop. Try it out sometime.
(AK) is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 04:14 PM   #8
-Elite_Ken-
EVIP
 
-Elite_Ken-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: am a live?
Age: 26
Posts: 1,504
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 74
Rep Power: 4329
-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough-Elite_Ken- is a jewel in the rough
Default Re: Windows XP/7

the F10 Command simply does nothing

F8 command just prompts up and ask which driver i would like to use...and the only choice is "Windows XP Proffesional" after choosing it, it starts normally.

and No I do not have the Disc.

I was like 11 or 12 when this PC was brought.

My new laptop that I brought a few moth ago didnt come with a W-7 disc....it was already installed.
__________________
-Elite_Ken- is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2012, 04:36 PM   #9
donkios
VIP
 
donkios's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Charlotte. NC
Age: 23
Posts: 2,792
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 170
Rep Power: 5027
donkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura aboutdonkios has a spectacular aura about
Default Re: Windows XP/7

That's because you make your own disk when you first start up new computers. If you don't have the F10 option than idk what to say about resetting to factory default but if you're trying to upgrade to vista you can just go ahead and do that from where you're at now

I'm not sure about upgrading straight from XP to 7 though. I remember people complaining that you could only get Win7 if you have Vista
__________________


--------------------------------------------------------

donkios is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2012, 09:01 AM   #10
Master08
VIP
 
Master08's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Uk,Liverpool
Age: 26
Posts: 285
Tournaments Joined: 0
Tournaments Won: 0
Post Thanks / Like
Chats: 0
Rep Power: 3147
Master08 is an unknown quantity at this point
Visit Master08's Facebook Visit Master08's YouTube
Post Re: Windows XP/7

I got this Pc of a friend for 50 and it was Windows XP so i installed Vista on it and its ok but sometimes slow so i clean my pc out then its a bit fast :-)! I would try Windows 7 but you need to buy the disc (Windows 7) Iv Never tryed Windows 7 before so i couldnt tell you! Window Vista is well better the Windows XP by far!

Ohh yeahh i had a super old Pc and i installed Vista on it and it was fine, I would try it but you need that disc to do it!
__________________
^My first 1v1 win xD
HATERS GONNA HATE!!!
Master08 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump



Bookmarks

Tags
windows, xp or 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Navbar with Avatar by Kolbi